Als gevolg van de oorlog tussen Isaël en Hamas wordt deze website voorlopig niet geupdate. 

Wilt u naar Tel-aviv reizen, bekijk dan hier het reisadvies van het ministerie van buitenlandse zaken.


Hier moet je als hummus liefhebber gegeten hebben in Tel Aviv

Als je op dit moment in Tel Aviv bent, heb je wellicht al eens hummus gegeten. Die kans is bijzonder groot, aangezien je op tal val plekken in Tel Aviv hummus kunt eten. Wil je nou echt op de allerbeste plek in Tel Aviv hummus eten? Dan is een bezoekje aan de volgende twee restaurants aan te raden.

Abu Hassan Restaurant

Volgens velen is Abu Hassan het beste en leukste restaurants van heel Tel Aviv. In dit restaurant geniet je van gezellig, van de Israëlische cultuur én van overheerlijk eten. Zeker als je gek op de unieke smaak van hummus bent, zit je in dit restaurant goed. In het Abu Hassan restaurant worden namelijk tal van soorten hummus aangeboden.

Ook de manier waarop deze hummus geserveerd wordt, is erg leuk. Je krijgt de hummus met een scheutje olijfolie en wat peterselie in een schaaltje geleverd. Zonder enig bestek. Het is namelijk de bedoeling dat je met pita de dikke hummus opveegt en in je mond stopt. Een unieke manier om hummus te eten, maar tegelijkertijd ook een onvergetelijke manier. De gehele entourage van dit restaurant en de smaak van hummus ga je nooit meer vergeten.

Aviv Hummus Bar

Wil je uit heel veel soorten hummus kunnen kiezen? Dan is een bezoekje aan de Aviv Hummus Bar aan te raden. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je in dit restaurant uit alleen maar hummus gerechten kiezen. Zo kun je voor Hummus Classic, Hummus Falafel, Hummus Basar, Hummus Pitriot, Hummus Shakshuka, Hummus Mashausha en Hummus Masabacha kiezen.

Ongeacht voor welk gerecht je kiest, geniet je van overheerlijke hummus. In Tel Aviv kunnen ze op veel plekken hummus maken, maar veel plekken kunnen niet aan de Aviv Hummus Bar tippen.

Het weer op Corfu