Tel aviv

Tel Aviv Vakantie

Is het aan te raden om een vakantie naar Tel Aviv te boeken? Ja, absoluut. Dit is eigenlijk één van de mooiste steden die je op de wereld kunt vinden. Een stad met meerdere gezichten, met een roemruchtige geschiedenis en met een prachtige ligging.

Als je een Tel Aviv vakantie wilt boeken, is het advies wel om je goed voor te bereiden. Onder meer de volgende tips kunnen je daarbij helpen:

  • Vergelijk de hotels goed met elkaar. Let hierbij goed op de ligging van de hotels, aangezien elke wijk een ander karakter heeft in deze stad.
  • Check de gemiddelde temperatuur goed. Wil je een vakantie in de zomer naar Tel Aviv boeken? Dan is het verstandig om even de gemiddelde temperaturen te checken. Doordat het in Tel Aviv behoorlijk warm zomers is, is de zomer wellicht niet de meest ideale reisperiode. Maar, dat is aan jezelf om te bepalen.
  • Kies voor een rechtstreekse vlucht. Vanaf Amsterdam is het mogelijk om rechtstreeks naar Tel Aviv te vliegen. Je kunt er ook voor kiezen om naar Jeruzalem te vliegen, waarna je middels een korte rondreis in Tel Aviv uit kunt komen. De afstand Jeruzalem-Tel Aviv toe is ongeveer 68 kilometer.

Rent A Car Tel Aviv

Wil je de stad Tel Aviv op eigen houtje gaan bezoeken? Dan is het aan te raden om tijdig een huurauto te boeken. Voor Rent a Car in Tel Aviv heb je in ieder geval uit meer dan voldoende verhuurmaatschappijen de keuze. Eigenlijk alle grote verhuurmaatschappijen zijn op de luchthaven van Tel Aviv te vinden. Let hierbij uiteraard goed op de voorwaarden en op het prijskaartje. Ga ook goed na of je eventueel nog aanvullende verzekeringen af kunt sluiten.

Boek vandaag jouw vakantie in Tel aviv

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.