All-Inclusive naar Eilat, Israël? Dit zijn de 3 mooiste hotels!

Eilat staat bekend om zijn prachtige stranden, levendige koraalriffen en bruisende sfeer. Voor reizigers die op zoek zijn naar een luxueus en zorgeloos verblijf, biedt Eilat een aantal uitstekende all-inclusive resorts. Hier zijn de top 3 all-inclusive hotels die deze prachtige bestemming te bieden heeft.

1. Sport Club Hotel van Isrotel Collection

Het Sport Club Hotel, onderdeel van de Isrotel Collection, staat bekend om zijn uitgebreide sportfaciliteiten en luxe accommodaties. Gelegen aan de kust van de Rode Zee, biedt dit hotel een scala aan activiteiten, variërend van watersporten zoals duiken en snorkelen tot tennis en fitnesslessen. Gasten kunnen genieten van een scala aan culinaire hoogstandjes in de verschillende restaurants van het hotel, waar lokale en internationale gerechten worden geserveerd. De ruime en comfortabele kamers en suites bieden een prachtig uitzicht op de zee of de omliggende bergen, waardoor gasten kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen na een dag vol avontuur.

2. Lagoona van Isrotel Collection

Met een idyllische locatie aan het strand en een overvloed aan luxe voorzieningen, is Lagoona een paradijs voor vakantiegangers die op zoek zijn naar ultieme ontspanning. Het resort biedt een prachtig lagunezwembad, omgeven door weelderige tuinen en palmbomen, waar gasten kunnen genieten van verfrissende cocktails en snacks bij de zwembadbar. Het all-inclusive pakket omvat een scala aan activiteiten en entertainmentopties voor zowel volwassenen als kinderen, waaronder live muziek, kinderclubs en avondshows. De ruime kamers en suites zijn elegant ingericht en bieden moderne voorzieningen en een prachtig uitzicht op de oceaan of de tuinen, waardoor gasten zich meteen thuis voelen.

3. Leonardo Privilege Hotel Eilat

Gelegen aan de schilderachtige kustlijn van de Rode Zee, biedt het Leonardo Privilege Hotel Eilat een ongeëvenaarde combinatie van luxe en gastvrijheid. Het resort beschikt over een prachtig privéstrand, waar gasten kunnen ontspannen op zachte witte zandstranden en genieten van de warme Middellandse Zee. Met een scala aan eetgelegenheden, waaronder een buffetrestaurant en à-la-carterestaurants die gastronomische gerechten serveren, worden gasten verwend met culinaire hoogstandjes. De kamers en suites van het hotel zijn smaakvol ingericht en bieden moderne voorzieningen en een spectaculair uitzicht op de oceaan of de omliggende bergen, waardoor gasten een onvergetelijk verblijf beleven.

All inclusive vakanties in Eilat, Israël, bieden een ongeëvenaarde combinatie van luxe accommodaties, uitstekende culinaire ervaringen en een scala aan recreatieve activiteiten, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie aan de prachtige kust van de Rode Zee.

Het weer op Corfu